Usein kysyttyä kysymyksiä maalauksista.

Info

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Vihreä maaliviiva.
Vihreä maalipaletti ikoni.

Kaikki maalaukseni ovat orginaaleja, signeerattuja sekä ripustusvalmiita. Maalaukset eivät ole kehystetty, ellei siitä erikseen sovita.

Taulut on maalattu pääsääntöisesti akryyliväreillä, välillä tykkään kokeilla öljyvärejä.

Teen tilaustöitä. Hinta määräytyy teoksen koon mukaan, mutta hintaan vaikuttavat myös teoksen tekemiseen käytetty aika ja haasteellisuus. Varaan pienemmän teoksen tekemiselle n. 1.5kk ja isommille töille 2-3kk. Tilaustyötä tehdessä, kun teos alkaa olemaan valmis lähetän asiakkaalle kuvia teoksesta ja yhdessä tarkastelemme teosta ja teemme mahdolliset muutokset ennen kuin viimeistelen teoksen. Näin saamme asiakkaalle varmasti mieleisen teoksen. Tilaustöistä pyydän 30% ennakkomaksun.

Tässä on muutama hintaesimerkki tilaustöille.

41cm x 33cm = 250-300 euroa

60cm x 50cm = 400-450 euroa

70cm x 50cm = 500-550 euroa

80cm x 60cm = 550-650 euroa

100cm x 80cm = 750-850 euroa

Isommille teoksille hinta sovitaan erikseen.

Vihreä postipaketti ikoni.

Voin lähettää taulun postin tai matkahuollon kautta. Teoksen voi tulla myös suoraan noutamaan Tampereen keskustasta minulta. Teoksia saa aina tulla katsomaan paikan päälle ennen ostopäätöstä. Postikulut eivät sisälly teoksen hintaan.

Teoksien hinnat löytyvät Myytävät- sivulta. Tilaustyö hinnasto löytyy tilaustyö infon alta. Hinnat sisältävät 10% alvin. Pidätän oikeuden muuttaa hintoja. 

Vihreä video ikoni.

Opetan akryyliväreillä maalaamista. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Tulevaisuudessa julkaisen ajoittain signeerattuja ja numeroituja pigmenttivedoksia, jotka ovat painatettu laadukkaalle syväpainopaperille.

Minulta voi ostaa lahjakortin, jonka voi käyttää myynnissä olevaan teokseen. Lahjakortti toimitetaan joko postitse tai pdf -tiedostona sähköpostiin.

JK Silander Art tekee öljyvärimaalauksia.
JK Silander Art Logo.